Signed Design - Graffiti, Muurschilderingen en Canvas
Home - Diensten - Workshop - Portfolio - Acties - Contact
Graffiti - Anti Graffiti - Canvassen
Uw bedrijf besmeurd met graffiti? Anti-Graffiti is dé oplossing!

Anti-Graffiti is een vorm van graffiti welke graffiti tegengaat door middel van graffiti. Deze dienst wordt veelal toegepast bij bedrijven, winkels of andere instanties welke vaak last hebben van bekliedering op gevels, rolluiken of andere afscheidingen. De bekliedering en besmeuring geeft een verloederd beeld en kan veel negatieve invloed hebben op de uitstraling van uw bedrijf - hier zit u als ondernemer of beheerder niet op te wachten. Het verwijderen van de graffiti is veelal een erg dure oplossing met als nadeel dat het vaak tijdelijk is; de schone gevel kan wederom besmeurd worden.

Anti-Graffiti kan worden aangebracht in de vorm van een prachtige afbeelding, uw bedrijfslogo of slogan, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Daarbij komt dat de kans dat u een zeer sterke indruk achter laat bij eenieder die zijn oog op het kunstwerk laat vallen veel groter is wat uw naamsbekendheid ten goede komt. Het is een ontzettend goede uiting van reclame! Gezien de ongeschreven regel in de graffiti scene "men gaat niet over andermans kunstwerk/opdracht heen" bent u vrijwel verzekerd dat uw pand/object beschermd is tegen verdere verloedering en (nieuwe) bekliedering. Interesse? Neem contact op! 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Graffiti, Muurschilderingen, Canvassen, Workshops, Workshop voor kinderen, Kinderkamer graffiti of muurschildering, Tuinmuur, Garagedeur opfleuren, Accessoires versieren.