Signed Design - Graffiti, Muurschilderingen en Canvas
Home - Diensten - Workshop - Portfolio - Acties - Contact
Flyer actie
Per klant kunt u één flyer / kortingsbon gebruiken per opdracht, deze is geldig tot en met september 2010. De korting is geldig voor canvassen (doeken) en graffiti muurschilderingen in en om uw woning, kantoor, object, etc.

Hoe werkt het?
Wij bespreken met de klant het ontwerp (de tekst/afbeelding, afmeting, kleur, locatie) van het gewenste object (doek, muur, auto, etc) en stellen naar deze wensen een vrijblijvende offerte op. 
De korting volgens de flyer wordt hier dan in verwerkt.


Promotie actie
Brengt u bij ons een klant aan voor bijv. een graffiti muurschildering of canvas dan krijgt u zonder enige moeite te doen 10% van het totaal bedrag van de aangemelde en uitgevoerde klus op uw rekening gestort! Makkelijk geld verdienen dus!


Cadeau bonnen
Wilt u vrienden, familie, kennissen, buren of wie dan ook verassen met een cadeaubon voor een uniek kunstwerk? De cadeaubon is te verzilveren voor alle diensten welke wij leveren. Leuk en uniek om te geven bij bijvoorbeeld; de aankoop van een nieuwe woning, geboorte, een nieuwe baan, verjaardag, huwelijk.

Hoe werkt het?
Door bij ons een cadeaubon aan te schaffen met een waarde van bijv. 50,- euro betaalt u slechts 25,- euro. De waarde van de cadeaubon is echter wel 50,- euro.


Actievoorwaarden
De actie is geldig bij de volgende diensten: (Graffiti) Muurschildering in bijvoorbeeld de kinder kamer, slaapkamer, hobby kamer, kantoor, wachtruimte, kleedkamer, fitness ruimte, etc.  Graffiti muurschilderingen op garagedeur, gevel, rolluik, auto’s, beschutting, tuinmuur,  enzovoorts!

 
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Graffiti, Muurschilderingen, Canvassen, Workshops, Workshop voor kinderen, Kinderkamer graffiti of muurschildering, Tuinmuur, Garagedeur opfleuren, Accessoires versieren.